Rondreis Ecuador - ontmoeting
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Ecuador-reis

……en wandel door een landschap van rommelende vulkanen. Of peddel door de Amazone jungle, zwerf door de koloniale steden en spot dieren voor de kust of op de Galapagos eilanden. Ecuador is misschien klein, maar het is ook het meest veelzijdige land van Zuid-Amerika. Een reis met Riksja Ecuador is een reis vol lokale ontmoetingen. Tijdens je homestay op het platteland of in de lokale bus. Je slaapt in een koloniaal patiohotel en schommelt heen en weer op de veranda van een junglelodge. Openbaar vervoer wissel je af met privévervoer voor een leuke mix tijdens je Ecuador reis. Je maakt handig gebruik van onze kennis en ervaring, maar plant wel zelf je rondreis door Ecuador.

Stel je eigen Ecuador reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Door Ecuador reizen in je eigen tempo. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Ecuador en Galapagos reizen van 2-5 dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer al zijn geregeld.

Eerst inspiratie voor een reis naar Ecuador? Kijk dan bij de complete Ecuador rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte Ecuador

Je Ecuador rondreis wordt bijzonder. De variatie in landschappen en activiteiten zal je verrassen. Je struint door de koloniale steden, rijdt langs ronkende vulkanen, wandelt door de bergen en peddelt door een junglelandschap in de Amazone. Voor de kust van Ecuador of op de Galapagos ga je op zoek naar wildlife. Slapen doe je in een haciënda met uitzicht op het vulkanische landschap, in een koloniaal hotel in de steden of bij een lokale familie thuis. Want alleen zo kom je dichterbij het echte Ecuador. > Meer inspiratie voor je Ecuador vakantie.

ecuador-reis-amazone-varen

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Karin en Anne, onze Ecuador specialisten, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Ecuador rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vluchten of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een vermoeiende rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.