Je eigen Galapagosreis samenstellenJolanda selectie Facebook-150

Bouwstenen zijn korte individuele Galapagosreizen van vijf dagen langs de Galapagoseilanden. De Galapagoseilanden behoren tot Ecuador en met onze korte Ecuadorreizen kun je deze once in a lifetime reis combineren met een reis over het vasteland. Ook kun je een van onze individuele Ecuador- en Galapagosrondreizen uitkiezen: combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Ecuadorfans Karin, Anne en Corina, helpen je graag verder.

Kies je favoriete Ecuador bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Santa Cruz, San Cristobal en omliggende eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 1012,- p.p. bij 2 personen

Met eilandhoppen doe je het alleen net even anders dan de rest. Je ruilt het ruime sop en de wiebelige nachten op de boot in voor een hotel met comfortabel bed en bent ‘s avonds vrij om te gaan en staan waar je wilt. Ook is het de meest betaalbare optie. 

We hebben bij deze tour gelet op een goede afwisseling tussen wandelen, geschiedenis en dieren en kiezen voor twee eilanden waar veel verschillende diersoorten leven. Hierdoor ben je weinig tijd kwijt met het reizen tussen de eilanden en zie je veel. Voor eventjes ben je zelf onderdeel van het eilandleven op de meest unieke eilanden ter wereld. 
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Eigenwijs eilandhoppen 5D/4N
Eigenwijs eilandhoppen bouwsteen inclusief hotel met zwembad
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Ecuador reis!

Reisschema: Galapagos eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: vanaf € 2238,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)

De boten in deze groep zijn goedkoper dan de andere klassen maar nog steeds niet goedkoop. In deze klasse hebben we zowel een motorboot als een zeilboot geselecteerd. Zeilboten op de Galapagos eilanden varen bijna altijd op de motor. 

Stel je er niet op in dat de zeilen gehesen worden, des te leuker is het als de kapitein besluit om dit wel te doen.
verder lezen

Reisschema: Galapagos eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: vanaf € 2440,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)

De boten uit klasse 2 zijn altijd motorboten die meer comfort bieden dan klasse 1. Er is meer beweegruimte op de boot en ook de cabines zijn ruimer. Wel hebben deze nog stapelbedden en is de cabine eenvoudig ingericht. 

Deze boten bieden doorgaans plaats aan maximaal zestien passagiers. Je hebt in deze klasse altijd een eigen sanitair met warm water.
verder lezen

Reisschema: Galapagos eilanden
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: vanaf € 3123,- p.p. bij 2 personen (incl. retourvlucht Galapagos eilanden)

De Galapagos boten in deze klasse zijn nog ruimer dan de voorgaande klassen. Je bent ook hier met maximaal zestien passagiers. Je hebt dus een grotere boot met een gelijk aantal reizigers wat zorgt voor meer comfort. 

De kamers hebben twee losse bedden of een tweepersoonsbed. De sanitaire voorzieningen zijn gelijk als in klasse 2, eigen sanitair met warm water.
verder lezen

1
van
4
x

Verstuur je reisplan