ecuador klm vliegtuig

Vliegtickets Ecuador

Vliegtickets Ecuador klm vliegtuigVliegtickets Ecuador op maat

Naast het op maat maken van jouw Ecuador-reis, kan Riksja Ecuador ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement van minimaal twee Ecuador-bouwstenen of een volledige Ecuador-rondreis.

Vliegtickets naar Ecuador

logo KLM Ecuador Laagseizoen vanaf €844,- p.p. Economy Route Amsterdam - Quito
Hoogseizoen vanaf €1535,- p.p. Economy Overstap geen
logo KLM Ecuador Laagseizoen vanaf €1270,- p.p. Economy Route Brussel - Quito
Hoogseizoen vanaf €1530,- p.p. Economy Overstap Amsterdam
logo KLM Ecuador Laagseizoen vanaf €826,- p.p. Economy Route Amsterdam - Guayaquil
Hoogseizoen vanaf €1525,- p.p. Economy Overstap geen
iberia logo Laagseizoen vanaf €1145,- p.p. Economy Route Amsterdam - Quito/Guayaquil
Hoogseizoen vanaf €1385,- p.p. Economy Overstap Madrid
iberia logo Laagseizoen vanaf €1205,- p.p. Economy Route Brussel - Quito / Guayaquil
Hoogseizoen vanaf €1415,- p.p. Economy Overstap Madrid
lan airlines logo Laagseizoen vanaf €1205,- p.p. Economy Route Amsterdam - Quito/Guayaquil
Hoogseizoen vanaf €1440,- p.p. Economy Overstap Madrid
Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Ecuador).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Ecuador vliegticket.

Vliegen met KLM

Klik hier voor meer informatie over vliegen met KLM

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen via of naar Amerika

Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website:https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Ecuador